Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тиждень охорони праці відбудеться з 22 по 28 квітня

Тиждень охорони праці відбудеться з 22 по 28 квітня

Як повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма, з 22 по 28 квітня відбудеться Тиждень охорони праці під гаслом "Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах". Тиждень охорони праці приурочений до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Головною метою проведення Тижня охорони праці є привернення уваги кожного роботодавця і працівника до усунення або досягнення мінімально можливого рівня виробничих ризиків шляхом профілактики травматизму та професійних захворювань, формування свідомого ставлення суспільства до культури безпеки праці.

У рамках Тижня охорони праці передбачено проведення на національному, галузевому, регіональному та виробничому рівнях семінарів, конференцій, виставок, круглих столів тощо. До проведення заходів планується залучити представників об’єднань профспілок та роботодавців області, відділень виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Харківській області, відділень виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати непрацездатності.