Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від Харківської області в значній мірі залежить ВВП країни, тому ми зобов'язані виконати свою ділянку роботи. І ми це зробимо. Михайло Добкін

Від Харківської області в значній мірі залежить ВВП країни, тому ми зобов'язані виконати свою ділянку роботи. І ми це зробимо. Михайло Добкін

Керівництво Харківської області очікує значних позитивних результатів від візиту в регіон Першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва.

Як повідомив під час брифінгу після закінчення наради з вирішення актуальних питань розвитку Харківської області голова обласної адміністрації Михайло Добкін, візит Першого віце-прем'єр-міністра відбувся дещо раніше запланованої дати.

«Я дуже вдячний Андрію Петровичу за те, що він погодився приїхати на кілька тижнів раніше, це дасть нам можливість більш оперативно відреагувати на ті проблеми, які є в області. Підготовлено ряд доручень, вони будуть реалізовані. Система контролю за виконанням доручень Прем'єр-міністра і Першого віце-прем'єр-міністра відпрацьована дуже чітко, тому я впевнений, що те нове життя, яке зараз розпочнеться у вигляді фінансів і у вигляді нового менеджменту, скоро дасть результати», - зазначив Михайло Добкін.

Зі свого боку голова області пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб економіка країни відновлювалася.

«Від Харківської області значно залежить ВВП країни, тому ми зобов'язані виконати свою ділянку роботи. І ми це зробимо, ну а оцінку нам вже буде ставити керівництво», - підкреслив він.