Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде створено «Книгу інвестора»

У Харківській області буде створено «Книгу інвестора»

У рамках кроків щодо поліпшення інвестиційного клімату в Харківській області для підприємців буде створена «Книга інвестора», до якої увійде детальна інформація про стратегічні інвестиційні проекти регіону.  

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні паном Лі Тернером.

«Найголовніша проблема інвесторів у нас - це відсутність рівних можливостей отримання інформації. Тому ми йдемо своїм шляхом і створюємо «Книгу інвестора», яка буде постійно оновлюватися, і в якій для іноземних і вітчизняних інвесторів будуть представлені ті проекти, які на рівні області та обласного центру ми будемо підтримувати», - розповів Михайло Добкін.

Він підкреслив, що створення так званого «зеленого коридору» для стратегічних підприємств у регіоні необхідно, поки на державному рівні не буде покращено інвестиційний клімат, і іноземні підприємці не будуть себе відчувати в Україні захищеними.