Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діячі мистецтв Харківщини отримали почесні нагороди

Діячі мистецтв Харківщини отримали почесні нагороди

З нагоди Міжнародного дня театру Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко і заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська відзначили нагородами діячів культури Харківщини.

Під час заходу Олександр Ткаченко привітав усіх із Міжнародним днем театру, що відзначається щорічно 27 березня.

«Ми зробимо все для того, щоб відновити театральні єдності в Харкові найближчим часом. Адже театр – це не просто можливість уберегтися від війни, а змога отримати натхнення, щоб здобути у війні Перемогу. Ми вам щиро вдячні за те, що продовжуєте свою роботу, дуже сподіваюся, що харків’яни найближчим часом знову зможуть побачити багато вистав», – сказав Міністр культури та інформаційної політики України.

Віта Ковальська від імені начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова також привітала театральних діячів зі святом і побажала сімейного благополуччя, мистецьких звершень та аншлагів.

«Питання культури для нас перебувають на постійному контролі. Уже сьогодні з міністром ми накресли плани, як будемо відбудовувати пошкоджені і зруйновані будинки культури, музеї, пам’ятки культурної спадщини та інше. Також бачимо завдання щодо збереження культурного фонду, який у нас є», – наголосила заступниця начальника Харківської ОВА.

Зі списком нагороджених подяками Міністра культури та інформаційної політики України і обласними відзнаками можна ознайомитися за посиланнями.

Більше фото дивіться в галереї.