Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну в Бузку відкрито фотовиставку «Відчуття війни»

До річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну в Бузку відкрито фотовиставку «Відчуття війни»

Експозиція буде доступна харків’янам та гостям міста до 5 березня за адресою: вулиця Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБу).

Організатори фотовиставки – колектив інформаційно-виставкового центру «Бузок» за підтримки Харківської ОВА зібрали історії та світлини двох десятків звичайних людей, житло яких було зруйновано війною. Їхні історії та світлини руйнувань різні і водночас однакові.

«На фото – безліч зруйнованих квартир, потрощені меблі, розкидані речі, дитячі іграшки. Ти дивишся на все це і розумієш – виставка не тільки про руйнування, ці світлини про долі людей, про втрати й нездійснені мрії, розлуки. А ці понівечені житла, як покалічені людські душі... Але ми сильні, ми вистоїмо і ми обов’язково переможемо», - поділилася враженнями директорка Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОВА Ярослава Бережна.

Тут зібрані близько 20 історій руйнувань у Харківській області, всього в нашій області – понад 10 тисяч таких історій – саме стільки житлових будинків зруйнували чи пошкодили обстрілами росіяни.

Як додає Ярослава Бережна, не дивлячись на ці руйнування – Харківщину обов’язково буде відновлено. Така позиція керівництва країни та начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.