Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов нагородив захисників і захисниць до Дня Збройних Сил України

Олег Синєгубов нагородив захисників і захисниць до Дня Збройних Сил України

Начальник ХОВА передав почесні відзнаки військовим, які стоять на захисті цілісності України та, зокрема, боронять Харківську область.

«Завдяки вам ми можемо зараз зустрітися, ми можемо планувати відбудову Харківщини після ворожих обстрілів. Кожному з вас я хочу побажати перемог, адже війна ще триває і ворог нікуди не подівся. Цими привітаннями хочеться відзначити внесок кожного із вас у нашу безпеку», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

В межах заходу вшанували пам’ять полеглих воїнів, які віддали своє життя за суверенітет та незалежність України. 

«Шановні наші воїни, завдяки вам Харківська область майже повністю очищена від окупантів. Я хочу всім вам нагадати, що вдома вас чекають ваші родини, які постійно моляться за те, щоб ви лишилися живими. І я хотів би сьогодні віддати вам бойовий наказ – повернутися додому з перемогою, живими, до своїх родин. Дякую вам за все!», - привітав побратимів начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

«Завдяки нашим захисникам форма Збройних Сил України – це престиж, вона знана в усьому світі. Хочу побажати вам мужності та витривалості у подальшій боротьбі з окупантами», - долучився до привітань народний депутат України Павло Сушко.

«Українська армія – це сила та гордість країни. Ви сміливо та мужньо тримаєте оборону як на землі, так і в повітрі чи на воді. Зараз вам немає рівних в усьому світі. Усім бажаю якнайшвидше повернутися до своїх родин з перемогою», - додав народний депутат України Павло Якименко.