Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Російські окупанти знову обстріляли центр і житлові райони Харкова

Російські окупанти знову обстріляли центр і житлові райони Харкова

Про це 17 квітня заявив голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Сьогодні вдень знову відбулися обстріли із РСЗВ та артилерії центральної частини міста, житлового району Салтівка. На жаль, є постраждалі - 20 осіб, загинули - 5. Пошкоджені багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура», - зазначив керівник області.

Олег Синєгубов подякував за роботу медикам екстреної медичної допомоги та рятувальникам ГУ ДСНС в Харківській області, які щодня, ризикуючи власним життям, виконують свою роботу під ворожим вогнем.  

Також голова ХОВА зауважив, що на Харківщині наші захисники проводять кілька успішних операцій, відтісняючи окупантів подалі від обласного центру. У результаті контрнаступу ЗСУ звільнили Базаліївку, Леб‘яже, частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід.

Збройні Сили України продовжують ефективно стримувати окупантів на інших напрямках від Харкова. Днями реактивним вогнем 81-ї окремої аеромобільної бригади під Харковом знищено 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки та близько сотні окупантів.

«Всі спроби ворога захопити Харків були і будуть марними та призведуть лише до ще більших втрат серед окупантів. Місто під надійним захистом ЗСУ, ми не раз повторювали, що прорахували всі сценарії росіян. І до всіх ми добре підготувалися», - сказав Олег Синєгубов.

Очільник області вкотре закликав містян бути обережними, не нехтувати сигналами тривоги та без нагальної потреби не залишатися на вулиці. Обстріли окупантів хаотичні та жорстокі.

Бережіть один одного. Україна обов'язково переможе!