Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ЗСУ поступово виганяють ворога - Олег Синєгубов

ЗСУ поступово виганяють ворога - Олег Синєгубов

За даними голови Харківської ОВА, українські захисники суттєво просунулися, зокрема, в Дергачівському та Роганському напрямках.

Голова ХОВА зазначив, що окупанти хаотично продовжують обстрілювати райони Харкова та області. 

"Ворог випускає снаряди із артилерії, мінометів, реактивної системи залпового вогню, аби дестабілізувати ситуацію, не дозволяючи повернутися до нормального життя", - сказав Олег Синєгубов. 

Він повідомив, що сьогодні зранку, близько 11 години, у Харківському районі українські сили повітряної оборони збили російський винищувач. Після цього активність авіації над областю різко зменшилася. 

"Найкритичнішою точкою залишається Ізюм, там тривають бої. Як тільки у нас буде можливість евакуювати людей чи доставити гуманітарну допомогу - ми обов'язково це зробимо", - підкреслив Олег Синєгубов. 

Також голова обласної військової адміністрації розповів, що другий день поспіль на Харківщині працює Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

"Дякую особисто голові Комітету Олександру Завітневичу за увагу до нашої області. Ми провели засідання Штабу оборони, почули військових і завдання, які ставимо один перед одним. Працюємо разом для перемоги!" - сказав Олег Синєгубов.