Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов ініціював скликання позачергової сесії Харківської обласної ради

Олег Синєгубов ініціював скликання позачергової сесії Харківської обласної ради

Пленарне засідання відбудеться 16 лютого.

«Після призначення на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, як керівник тероборони в регіоні, побував у різних підрозділах структур, що відповідають за обороноздатність та безпеку, - розповідає Олег Синєгубов. - На сьогодні всюди відзначають найкраще матеріально-технічне забезпечення з часів незалежної України. Але є локальні проблеми, які можемо і маємо вирішити на місці. Зокрема, формування підрозділів територіальної оборони. А також спільно з органами місцевого самоврядування повинні розділити відповідальність і підтримати тих, хто захищає наші кордони, цілодобово моніторить ситуацію та гарантує безпеку області. Тому ініціював скликання позачергової сесії Харківської обласної ради».

Серед інших питань на розгляд депутатів буде представлено Програму територіальної оборони на 2022 рік та внесення змін до програм забезпечення публічної безпеки і порядку, розвитку цивільного захисту.

«Знаю, що всі депутати Харківської обласної ради, без виключення, - патріоти України та продемонструють єдину позицію з підтримки питань територіальної оборони й інших ініціатив в цьому напрямку. Вірю у їхню державницьку позицію!», - підкреслює Олег Синєгубов.