Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун розповів про плани дорожнього «Великого будівництва» на 2022 рік

Олександр Скакун розповів про плани дорожнього «Великого будівництва» на 2022 рік

На Харківщині відновлять Київську трасу, розширять Окружну та збудують дороги в прикордонних районах і до місць масового відпочинку.

«У наступному році завершимо роботи на Окружній дорозі та почнемо проєкт будівництва ще двох смуг з освітленням. Також освітимо дорогу Харків – Чугуїв і повністю відновимо дороги Високий – Мерефа (до перехрестя з Дніпровським автобаном), Харків – Дергачі – Золочів (до кордону з Російською Федерацією), Сахновщина – Ізюм – Барвінкове – Краснокутськ – Богодухів – Шевченково – Первомайський – Кегичівка. Безумовно, завершимо дорогу Київ – Харків та почнемо будівництво об’їзної дороги навколо Валок. Не оминемо увагою й наші курортні місця, обов’язково побудуємо нову дорогу Харків – Вовчанськ – Плетенівка. Таким чином в улюблені місця відпочинку харків’яни будуть діставатися з комфортом», - повідомив керівник Харківської ОДА.

Також Олександр Скакун відзначив, що заплановано «Велике будівництво» доріг у бік Російської Федерації. Адже створення комфорту та розвиток інфраструктури саме в прикордонних районах – це стратегічне питання.

«Там давно не робили дороги. Я захистив у Києві фінансування напрямку, наприклад, Харків – Вовчанськ – до кордону. Це буде нова сучасна дорога. Також це дорога в бік Гоптівки. Це дорога й у Козачу Лопань. Це буде мати вже новий вигляд – і села, й інфраструктурні об’єкти», - пояснив Скакун.