Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун зустрівся із родичами загиблого в ДТП на проспекті Гагаріна

Олександр Скакун зустрівся із родичами загиблого в ДТП на проспекті Гагаріна

17 листопада очільник області разом із керівниками обласної прокуратури, головного управління поліції та представниками слідчих органів вислухали питання родичів харків’янина, який загинув у аварії на перехресті Одеської та проспекту Гагаріна 26 жовтня.

На початку зустрічі Олександр Скакун запевнив присутніх громадян та їхнього адвоката, що ця кримінальна справа буде доведена до свого завершення, а винуватці понесуть заслужене покарання.

«Я особисто тримаю на контролі цю справу й не сумніваюся, що слідство буде проведене гідним чином і всі, хто причетний до цього ДТП, отримають справедливий вирок», - сказав Олександр Скакун.

Члени сім’ї загиблого та їхній юрист ставили питання щодо якості проведених слідчих дій та відповідальності не тільки 16-річного юнака, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП, але і його батьків.

«Я переконаний, що в цьому разі мова йде не просто про грубе порушення правил дорожнього руху, яке призвело до тяжких наслідків. Це історія про безвідповідальність батьків, про невиховану молодь. Це ж, на жаль, стосується й інших ДТП, які відбулися в нашому місті згодом», - зазначив Олександр Скакун.

Керівник області ще раз наголосив, що він та правоохоронці залишаються на контакті із представником потерпілих та родичами загиблого в катастрофі водія легковика. Також Олександр Скакун підкреслив, що в області за його ініціативою буде відновлено програму забезпечення безпеки дорожнього руху.

«Ця програма повинна бути наповнена конкретним змістом. Я хочу, щоб до її обговорення обов’язково долучилися представники громадських організацій. Це дасть нам можливість впровадження превентивних заходів, які допомагатимуть працівникам поліції контролювати безпеку та порядок на дорогах міста та області», - відзначив Олександр Скакун.

Нагадаємо, що 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської автомобіль під керуванням 16-річного водія на великій швидкості проїхав на червоне світло і зіткнувся із іншим автомобілем. У результаті аварії загинув 58-річний водій, ще троє учасників ДТП потрапили в лікарню із різними травмами.