Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Велике будівництво» дало новий поштовх роботі дорожників – Андрій Алексєєв

«Велике будівництво» дало новий поштовх роботі дорожників – Андрій Алексєєв

Про це начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області заявив під час заходу, присвяченого Дню автомобіліста і дорожника.

27 жовтня в ХОДА відзначили кращих автомобілістів і дорожників. Із професійним святом присутніх привітав заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам. 

«Дорожня галузь, справді, дуже важлива для нас – і для розвитку економіки, й для комфортного життя. Це те, що ви для нас робите. Дякую вам за це», - звернувся до присутніх Михайло Харнам. 

Як зазначив начальник служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв, протягом останніх років робота дорожників отримала новий виток розвитку завдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

«Ми всі працюємо злагоджено для того, щоб забезпечити пересування наших громадян з точки «А» в точку «Б», - сказав Андрій Алексєєв. - Я вважаю, що в останні роки завдяки Програмі Президента «Велике будівництво» наша робота отримала новий виток розвитку, новий подих. І кожен бачить наші результати, нашими результатами користується». 

Цього дня кращі дорожники та працівники галузі автоперевезень регіону були нагороджені відзнаками ХОДА і обласної ради.

Повний перелік нагороджених.

Нагадаємо, цього року на Харківщині планують ввести експлуатацію 146,7 км доріг державного значення, ремонт яких відбувався в межах Програми Президента «Велике будівництво». Також в області відремонтували майже 70 км місцевих доріг у межах «Великого будівництва».