Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Понад 1200 мешканців Харківщини пройшли навчання за унікальними курсами

Понад 1200 мешканців Харківщини пройшли навчання за унікальними курсами

Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості під індивідуальне замовлення роботодавця або громади розробляє унікальний навчальний курс.

Як пояснили в Центрі професійно-технічної освіти, курс враховує особливості й потреби цільової групи. Навчання проводиться як на базі закладу, так і у дистанційному форматі. Наразі слухачами таких курсів стали понад 1200 осіб.

Так, нещодавно освітяни із Кегичівщини, Сахновщини, Дергачівщини підвищили кваліфікацію за напрямом: «Створення персонального інформаційно-освітнього простору сучасного педагога» й опанували навички роботи на платформі «Zoom», що особливо актуально в період карантинних обмежень. Дві групи людей літнього віку та осіб з інвалідністю - мешканців Валківської громади - вже завершили навчання комп’ютерної грамотності.

«Наразі затребуваним та перспективним напрямом є розробка курсів у сфері  інклюзивного навчання та проведення профорієнтаційної роботи для вчителів», - повідомили в Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.