Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА обговорили питання підготовки проєктної документації на спортивні об’єкти Харківщини

У ХОДА обговорили питання підготовки проєктної документації на спортивні об’єкти Харківщини

Мова йде про відновлювальні роботи, які планується провести в дитячо-юнацьких спортивних школах і спортінтернатах у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в 2022 році.

Нарада з керівниками спортзакладів та представниками проєктних організацій відбулась 13 жовтня під керівництвом заступника голови ХОДА Михайла Харнама.

Він нагадав, що в Україні наступного року програма «Велике будівництво» охопить 100 ДЮСШ та 25 спортінтернатів. На Харківщині для участі в програмі відібрали 8 спортивних закладів: 3 спортивні інтернати та 5 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

«Сьогодні ми зібралися, щоб ще раз обговорити важливі питання: проєкти, які ми будемо подавати, повинні відповідати Президентській програмі, тобто бути комплексними й сучасними. Обов’язково звертайте увагу на проєктування сучасних вентиляційних систем, термомодернізацію будівель, упорядкування території та відповідність вхідних груп вимогам інклюзивності та безбар'єрності», - сказав Михайло Харнам.

Нагадаємо, що завдяки реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» у 2022 році в дитячо-юнацьких спортивних школах і спортінтернатах Харківщини з’являться нові тренажерні зали та спортивні майданчики, гуртожитки, льодовий манеж, тир і навіть басейн.