Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся семінар для представників інститутів громадянського суспільства

Відбувся семінар для представників інститутів громадянського суспільства

Захід пройшов 6 жовтня за ініціативи управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та доступу до публічної інформації Харківської ОДА.

На початку заходу заступниця директора Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Харківської обласної державної адміністрації – начальниця управління внутрішньої політики Наталія Касютіна підкреслила важливість таких семінарів для інститутів громадянського суспільства.

«На виконання Указу Президента України «Про Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 – 2026 роки» сподіваюся, що проведення таких семінарів буде відбуватися на постійній основі» - зазначила Наталія Касютіна.

Під час заходу 6 жовтня фахівці Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Даніїл Кройтор та Головного управління ДПС у Харківській області Олена Семенова та Артем Жарко ознайомили представників інститутів громадянського суспільства з основними новелами українського законодавства з питань діяльності та звітності неприбуткових організацій. Також розглянули актуальні проблеми, які виникають у представників інститутів громадянського суспільства під час подання звітності.

«Сподіваюся на подальшу співпрацю з представниками територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у Харківській області», - підсумувала Наталія Касютіна.