Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині посилять контроль за дотриманням вимог карантину

На Харківщині посилять контроль за дотриманням вимог карантину

Таке доручення надав т.в.о. глави ХОДА Олександр Скакун керівництву правоохоронних органів регіону та ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області.

1 жовтня керівник Харківської ОДА провів робочу нараду з керівництвом ГУ Національної поліції області, Управління патрульної поліції та Держпродспоживслужби. У заході також взяли участь очільники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час наради Олександр Скакун наголосив на необхідності вжиття додаткових вичерпних заходів щодо забезпечення протиепідемічних заходів для стримання зростання захворюваності на СOVID-19.

«На Харківщині буде вжито ряд заходів для того, щоб спинити поширення небезпечної інфекції на території регіону, - зазначив Олександр Скакун. – Також звертаюсь до мешканців Харківської області з проханням безумовного дотримання маскового режиму, особистих заходів безпеки та гігієни».

Особлива увага буде приділена дотриманню протиепідемічних заходів у місцях масового перебування людей, наприклад, у транспорті.

«Для контролю за діючими протипандемічними нормами додатково будуть організовані спільні групи органів Нацполіції та представників Держспоживслужби», - повідомив керівник ХОДА.

Він також підкреслив, що в протиепідемічній роботі використають досвід, який був набутий в минулі хвилі пандемії, а також врахують специфіку нового, більш агресивного, штаму COVID-19.