Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Куп'янщині ремонтують міст через залізницю

На Куп'янщині ремонтують міст через залізницю

Роботи на об'єкті виконують у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі О-211942 «Куп’янськ – Кругляківка», км6+915, проводять без зупинки руху транспортних засобів, наразі дорожники ремонтують праву половину мосту.
 
За даними ДП «Дороги Харківщини», мостова споруда побудована у 1964 році, з того часу жодного разу капітально не ремонтувалась. Шляхопровід перебував у незадовільному стані та потребував ремонту. Протяжність штучної споруди становить 45,6 м, ширина наявної проїзної частини - 7 м.
 
На об’єкті вже виконані роботи зі встановлення тимчасових опор, демонтажу та влаштування нових підферменників, влаштування основи під перехідні плити та бетонування шкафних стінок. 
 
«Наразі будівельники виконують роботи з торкретування балок, улаштування опалубки монолітної плити, встановлення анкерів у гранітному бордюрі та підготовчі роботи перед бетонуванням монолітної плити прогонової будови»,  - зазначили на ДП «Дороги Харківщини».
 
За їх інформацією, завтра дорожники планують розпочати роботи з бетонування монолітної плити прогонової будови.
 
 
Загалом у межах ремонтних робіт буде встановлене нове перильне та бар’єрне огородження на шляхопроводі та підходах, влаштоване асфальтобетонне покриття, деформаційні шви, нанесена горизонтальна дорожня розмітка й установлене сучасне зовнішнє освітлення.