Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У МВС України розповіли про роботу додатку My Pol

У МВС України розповіли про роботу додатку My Pol

Він призначений для нового типу взаємодії громадянина з поліцією.

«Крім відомого короткого номера 102, є ще такий інструмент, як відповідний додаток. Він доступний для Android-платформи та платформи iOS» - повідомив директор Департаменту інформатизації МВС України Ігор Бондаренко у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Безпека країни».

Він зазначив, що сьогодні додаток має понад 100 тис. користувачів.

«Він адмініструється і підтримується державним підприємством МВС. Додаток дозволяє зробити швидкий виклик патрульної поліції, оцінити роботу поліціянтів за номером жетону, знайти найближче відділення, отримувати актуальні новини та основна функція – екстрений виклик», - розповів Ігор Бондаренко.

Він попросив не експериментувати з цією функцією і не відвертати уваги поліціянтів від їхньої діяльності без необхідності.

«Функція реально працює, виклик отримується миттєво і це, можливо, навіть відбувається швидше, ніж комунікація через голосовий засіб, такий як лінія 102. Інформаційна картка події формується автоматично, віддається геопросторова інформація, дані користувача і диспетчер одразу має змогу цей виклик спрямувати до найближчого підрозділу чи екіпажу поліції, який перебуває поряд. Експериментувати з функцією не потрібно – за це є відповідна адміністративна відповідальність за безпідставний виклик поліції», - наголосив Ігор Бондаренко.

Теги