Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники розпочали ремонтні роботи на шляху до селища Елітне

Дорожники розпочали ремонтні роботи на шляху до селища Елітне

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі місцевого значення С212518 /Т-21-04/ проводять у межах Програми Президента «Велике будівництво».

За інформацією Державного підприємства «Дороги Харківщини», загальна протяжність дороги - 21,1 км. Цього року планують відновити найбільш зруйновану 8-кілометрову ділянку від окружної дороги навколо міста Харкова до населеного пункту Вільхівка.

«На сьогодні розпочаті підготовчі роботи та роботи з холодного фрезерування старого шару покриття. Надалі будуть виконуватись роботи з влаштування вирівнювального шару щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, з влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, влаштування верхнього шару покриття з асфальтобетонної суміші», - зазначили у ДП «Дороги Харківщини».

Також, відповідно до проєкту, на ділянці будуть виконані роботи із заміни автопавільйонів, облаштування зупинкових майданчиків, встановлення металевої бар’єрної огорожі, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків.