Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на виставку живопису і графіки харківського художника Віктора Лисенка

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на виставку живопису і графіки харківського художника Віктора Лисенка

Експозиція «Форма і образ» відкриється 8 квітня й працюватиме до 24 квітня.

У творчому процесі Віктор Лисенко використовує свій власний аналітичний метод у малюнку та живопису. Через пошук, переосмислення і комбінацію основних елементів того чи іншого об’єкту автор намагається досліджувати різноманітні грані мистецтва і життя.

«Художник поєднує метод спонтанності, інтуїції і аналітичний підхід, які разом створюють дивовижний естетичний світ, наповнений великим розмаїттям образів, тем, мотивів і настроїв, з якими запрошуємо ознайомитись всіх поціновувачів мистецтва», - анонсують у галереї.

Довідка. Віктор Лисенко народився у 1981 році в Харкові. За фахом - архітектор, навчався в Харківському будівельному технікумі, після – в ХНУГГ ім. Бекетова. Заснував у 2009 році Майстерню аналітичного мистецтва та продовжує викладати академічний рисунок та живопис поза академією.

З 2006 року художник веде активну виставкову діяльність в Україні, Європі. Його картини та творчі методи відомі далеко за межами нашої країни. Наразі художник входить до складу Асоціації художників ARTE міста Братислави (Словаччина).