Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській обласній адміністрації обговорили питання національно-патріотичного виховання

У Харківській обласній адміністрації обговорили питання національно-патріотичного виховання

Засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Харківській обласній державній адміністрації пройшло 2 квітня.

У засіданні взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Роман Семенуха.

«2021-й рік у нашій з вами роботі буде відрізнятися від попереднього. Фактично ми маємо новий адміністративний устрій, завершується процес призначення керівників районних державних адміністрацій. Ми маємо 56 територіальних громад. Це нові відносини, це нові непрості комунікації. Тому треба будувати ці комунікації заново», - зазначив на початку зустрічі Роман Семенуха.

У жовтні минулого року Кабінет міністрів схвалив План дій щодо реалізації стратегії національно-патріотичного виховання на 2020-2025 роки. Метою його є розвиток цілісної загальнодержавної політики національно-патріотичного виховання, а також налагодження міжрегіональної та міжвідомчої взаємодії у сфері національно-патріотичного виховання для утвердження єдиної національної системи цінностей.

Під час координаційної ради обговорили питання національно-патріотичного виховання в умовах децентралізації, проведення заходів з національно-патріотичного виховання у 2021 році в умовах карантинних обмежень та проведення на Харківщині заходів з підготовки та відзначення у 2021 році 30-ї річниці незалежності України.

Святкування 30-ї річниці незалежності України планується в усіх населених пунктах області. Передбачаються покладання квітів, урочисте підняття державного прапора на центральних майданах населених пунктів та інше.