Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Наталинському навчально-виховному комплексі завершили будівельні роботи

У Наталинському навчально-виховному комплексі завершили будівельні роботи

Про це повідомили у Департаменті капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації.

Проєкт реконструкції навчально-виховного комплексу у селищі Наталине Красноградського району реалізується в межах Програми Президента України «Велике будівництво». 

«Ремонтні роботи у навчально-виховному закладі розпочалися у 2019 році. На об’єкті не тільки відновили вже наявну будівлю, а й збудували новий корпус зі спортивною залою та класними кімнатами. Це дозволить організувати в закладі навчання в одну зміну», - зазначили у департаменті.

Актову та спортивну зали, які розміщуються у новозбудованому корпусі, зможуть відвідувати не тільки учні школи, а й місцеві жителі. Приміщення мають окремі виходи. Також на території школи облаштували футбольне поле зі штучним покриттям та баскетбольний майданчик, упорядкували територію.

На сьогодні на об'єкті завершено виконання всіх будівельних робіт, передбачених проєктною документацією. Відповідно до вимог чинного законодавства замовником будівництва - Наталинською сільською радою - здійснюються заходи щодо введення об'єкта в експлуатацію та отримання сертифіката готовності в Державній архітектурно-будівельній інспекції України.