Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили хід ремонтних робіт у приймальних відділеннях області

У Харківській ОДА обговорили хід ремонтних робіт у приймальних відділеннях області

31 березня відбулась нарада під керівництвом голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

Участь у нараді взяли керівники лікарень, територіальних громад, представники підрядних організацій. Учасники заходу обговорили хід ремонтних робіт у приймальних відділеннях та готовність їх до здачі в експлуатацію. 

«Завдяки спільним зусиллям з органами місцевого самоврядування зроблено все, щоб медичні заклади отримали фінансування на проведення робіт. Завдання поставлено і ми його виконаємо», – наголосила під час наради Айна Тимчук.

Наразі тривають роботи у 14 приймальних відділеннях, які реконструюють в межах Програми Президента «Велике будівництво». З 14 об’єктів в області половина - вже на завершальному етапі, доповів під час зустрічі радник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Харнам.

«Сім об’єктів здаємо незабаром: у Куп’янську, Лозовій, Богодухові, Валках, Вовчанську, Дергачах та Краснограді», – зазначив Михайло Харнам.

Також під час зустрічі з керівниками медичних закладів обговорили питання роботи лікарень, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19, та складання договорів з Національною службою здоров’я.