Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щеплення від COVID-19 отримав Сергій Жадан

Щеплення від COVID-19 отримав Сергій Жадан

На Харківщині продовжується кампанія з вакцинації проти COVID-19. В області щеплення отримали понад 3 тисячі осіб.

Заступниця генерального директора обласної клінічної лікарні з медичної частини Олександра Цівковська зазначила, що наразі вакцинація на базі лікарні відбувається дуже активно.

«На вчорашній день у нас вже кількість щеплених була 890 осіб. Станом на зараз вже 40 осіб вакцинували, плануємо за сьогодні провести щеплення 80 особам», - розповіла Олександра Цівковська.

Серед вакцинованих 20 березня український поет, прозаїк і музикант – Сергій Жадан, який вважає вакцинацію найбільш коротким та ефективним шляхом подолання пандемії.

«Ще з минулого року чекав, коли з’явиться вакцина, слідкував за новинами і в світі, і в Україні. Щойно з’явилася можливість вакцинуватися – я відразу зголосився. Дуже сподіваюся, що Україна проведе швидко та ефективно вакцинацію, та вже цього року ми повернемось до нормального способу життя», - зазначив Сергій Жадан.

Представник Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Віталій Шевченко розповів, що як тільки дізнався, що залишками вакцини можна вакцинуватися учасникам бойових дій, написав заяву на проведення щеплення. Одразу після щеплення почуває себе добре.

«Через те, що по світу шириться епідемія, я вирішив себе вакцинувати, щоб запобігти хворобі», - сказав Віталій Шевченко.

Нагадаємо, щоб отримати безкоштовне щеплення під час відповідної хвилі вакцинації, громадяни повинні звернутися до сімейного лікаря. Також можна записатися в чергу на вакцинацію у мобільному додатку «Дія» або за номером «гарячої лінії» 0 800 60 20 19.