Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державна фіскальна служба України створює Офіс ефективної взаємодії з бізнесом

Державна фіскальна служба України створює Офіс ефективної взаємодії з бізнесом

Про це розповів голова ДФС Вадим Мельник у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

«Що стосовно «білого» бізнесу? Ми завжди відкриті і йдемо на контакт. Щоб не порушувати ні вимог Кримінально-процесуального кодексу, ані своїх інших повноважень, ми започатковуємо різні засоби постійної взаємодії. Один із них – започаткування роботи так званого Офісу ефективної взаємодії з бізнесом. Він є дорадчим структурним відділом Державної фіскальної служби України», - повідомив Вадим Мельник.

Метою діяльності офісу, за його словами, є побудова діалогу між службою, представниками українського бізнесу та професійними спільнотами.

«Ми намагаємось забезпечити чітку систематизацію запитів суб'єктів господарювання та бізнес-спільнот для поглиблення співпраці ДФС та бізнесу задля боротьби з тіньовою економікою, забезпечення контролю за швидкістю та якістю обміном інформації та висвітлення результатів роботи ДФС за основними напрямками роботи. Головні завдання, які ми бачимо перед собою, – це структурування даних за різними напрямками роботи ДФС, розроблення карти взаємодії з кожною індустрією, проведення зустрічей з бізнесом, категоризація запитів за пріоритетами, темами», - зазначив Вадим Мельник.

Теги