Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області проводять перевірки щодо виявлення нелегальних будинків для людей похилого віку та інших соцзакладів

В області проводять перевірки щодо виявлення нелегальних будинків для людей похилого віку та інших соцзакладів

22 січня під керівництвом голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук відбулось позачергове засідання регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки.

Айна Тимчук наголосила на необхідності вжити вичерпних заходів щодо виявлення недержавних закладів, які надають послуги з утримання, медичного обслуговування людей похилого віку та осіб з інвалідністю без відповідних дозвільних документів, та притягнути до відповідальності осіб, причетних до незаконної діяльності.

За інформацією начальника ГУНП у Харківській області Андрія Рубеля, наразі співробітники Національної поліції відпрацьовують 118 об’єктів.

«Відпрацьовуємо такі об’єкти по місту Харкову та Харківській області, всього їх 118,  серед них - 11 пансіонатів, 30 хостелів та 20 будинків для людей похилого віку», – зазначив Андрій Рубель.

За підсумками комісії було ухвалено рішення про проведення спільних перевірок у всіх соціальних закладах області щодо законності їхнього функціонування, дотримання правил пожежної безпеки, санітарних норм та  правил охорони праці.