Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області працюють 133 одиниці техніки та понад 150 робітників

На дорогах області працюють 133 одиниці техніки та понад 150 робітників

Автошляхи державного та місцевого значення розчищають від снігу та посипають протиожеледними матеріалами.

За інформацією Служби автомобільних доріг Харківської області, на вихідних дорожники працюватимуть цілодобово, щоб забезпечити проїзд та вчасно ліквідувати слизькість.

«За необхідності до робіт з розчищення та оброблення доріг може бути залучено 341 одиницю дорожніх машин та механізмів підрядних організацій: піскорозкидачі, солерозподілювачі, техніка з навісним обладнанням, навантажувачі, бульдозери, автогрейдери, роторні снігоочисники тощо», - повідомили у САД.

За прогнозом синоптиків, 25 грудня протягом дня буде йти сніг, який увечері перейде у мокрий сніг та дощ, що призведе до можливої ожеледиці на дорогах. Циклон вийде з області у суботу приблизно вдень.

Дорожники закликають водіїв зао можливістю мінімізувати пересування власним транспортом, особливо великоваговим. Стоянки та місця відстоювання для транспортних засобів зображені на Google карті.

«Пам’ятайте: коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху», - звертаються до водіїв дорожні служби.

У разі ускладнення руху автошляхами державного значення - телефонуйте диспетчеру за номером 336 77 00 (цілодобово).