Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном

Айна Тимчук зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном

Захід відбувся 16 грудня.

Під час зустрічі голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук подякувала Надзвичайному і Повноважному Послу Держави Ізраїль в Україні Джоелу Ліону за постійну підтримку Харківської області.

«Харківська область і Ізраїль завжди мали особливі відносини, співпрацювали в економічній, освітній та медичній сферах», - зазначила Айна Тимчук.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук підкреслила, що і надалі сподівається на плідну співпрацю за всіма напрямками. 

Айна Тимчук обговорила з Джоелом Ліоном ситуацію у світі, пов’язану з пандемією. Вона зазначила, що наразі соціальні питання виходять на перший план. 

«Перші кроки, які я для себе визначила на цій посаді, - це протистояння епідемії, наскільки це можливо. Ми докладаємо всіх зусиль сьогодні. Необхідно узгодити обласний бюджет на наступний рік, забезпечивши соціальні гарантії для населення, це дуже важливо для громадян в умовах пандемії. Потрібно продумати певні програми в області, щоб підтримати всі верстви населення», - зазначила Айна Тимчук.

Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон погодився, що підтримка населення у такий період вкрай важлива.

«Пандемія має вплив не тільки на здоров'я людей, але й на економічний стан країни та фінансовий стан людей», - відзначив Джоел Ліон.

Також під час зустрічі голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук та Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон обговорили подальшу співпрацю в економічній, освітній та медичній сферах.