Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тетяна Єгорова-Луценко привітала працівників харчової промисловості області з професійним святом

Тетяна Єгорова-Луценко привітала працівників харчової промисловості області з професійним святом

Перша заступниця голови ХОДА відзначила нагородами кращих представників галузі від імені керівника області Олексія Кучера.

«Хочу подякувати за ваш щоденний внесок у розвиток харчової промисловості регіону, за продукцію, яку ви виробляєте. Навіть у складні часи пандемії - у важких умовах, коли як невеликі підприємства, так і великі холдинги мають збитки, ви продовжуєте працювати, не знижуючи якості продукту. Хочу підкреслити, що ХОДА завжди готова співпрацювати з вами та надавати необхідну допомогу. Здоров’я, наснаги, сил та бажання працювати й розвиватися», - привітала присутніх Тетяна Єгорова-Луценко.

Наразі Харківщина займає передові позиції в Україні з виробництва таких товарів, як кисломолочна продукція, соняшникова олія, ковбасні вироби та сири. Наша область посідає 1-е місто в Україні з виробництва пшеничного борошна та 2-е місце - з виробництва круп.

Директор Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Сергій Прокопченко також подякував представникам харчової промисловості за плідну співпрацю.

«Усі ініціативи, які висуває департамент, ви активно підтримуєте, берете участь у заходах, нарадах та виставках. Нагадаю, на останній виставці міжнародного рівня, яка проходила в серпні в Києві, Харківщина була відзначена золотою медаллю в номінації «За найкращу виставкову експозицію серед областей України». У цьому - ваша заслуга, а ми готові продовжувати співпрацювати з вами й надалі», - сказав Сергій Прокопченко.

Зі списком нагороджених почесними грамотами та Подякою голови ХОДА можна ознайомитися тут.