Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Місцева дорога Ізюм - Барвінкове буде відремонтована цього року

Місцева дорога Ізюм - Барвінкове буде відремонтована цього року

Зі станом місцевих доріг та проведеними ремонтними роботами на шляхах Ізюмщини ознайомився Руслан Тихонченко.

Так, заступник голови ХОДА побував на ділянках доріг Ізюм – Оскіл, Ізюм-Барвінкове, Студенок – Яремівка та оглянув міст через Сіверський Донець.

За словами заступника голови Ізюмської РДА Василя Лесика, важливим для жителів району є шлях Ізюм-Барвінкове.

«Зараз виділено  235 млн грн - тривають ремонтні роботи, які до нового року мають бути завершені», - повідомив Василь Лесик.

Також, за даними директора ДП «Дороги Харківщини» Ігоря Турченка, проведено поточний ремонт ділянки на автомобільній дорозі Ізюм – Оскіл протяжністю 1,35 км.  

«На даний час проведено тендер на суму 22,5 млн грн та визначено переможця - ТОВ «ШРБУ №33» на продовження робіт по автодорозі Ізюм – Оскіл до межі з Донецькою областю. Зазначена дорога з’єднує  Донецьку та Харківську області», - повідомив Ігор Турченко.

Також, за його словами, наразі проводяться роботи з експлуатаційного утримання на автодорозі Студенок – Яремівка - Суха Кам'янка. Планується проведення робіт зазначеної дороги у межах села Яремівка поточним ремонтом окремими ділянками за кошти АТ «Укргазвидобування», орієнтовна вартість робіт складатиме 50 млн грн.

Руслан Тихонченко наголосив на необхідності дотримання підрядниками встановлених термінів та якості проведених робіт.

Крім того, заступник голови ХОДА ознайомився з проблемним питанням водопостачання села Заводи. За словами місцевих жителів, вода у колодязях, якими вони користуються, майже пропала. Для вирішення питання з районного та обласного бюджетів виділять кошти, щоб побудувати нову свердловину, яка забезпечить село питною водою.