Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер вручив державні нагороди та відзнаки ХОДА видатним діячам Харківської області

Олексій Кучер вручив державні нагороди та відзнаки ХОДА видатним діячам Харківської області

Урочистий прийом з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України відбувся в облдержадміністрації 21 серпня.

«Шановні друзі, я щиро радий вас вітати. Тут зібралися найкращі. Нам усім є чому в кожного з вас повчитися. Кожен з вас – фахівець у своєму напрямку, у своїй галузі. Але я хочу, щоб ви не зупинялись на досягнутому. Будь ласка, примножуйте свої здобутки. Я зичу вам наснаги. Бажаю вам і вашим сім’ям здоров’я, нехай здійсняться всі ваші мрії», - звернувся голова ХОДА до присутніх.

Серед нагороджених відзнаками Президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів, обласної адміністрації та обласної ради - велика кількість медичних працівників Харківської області. У першу чергу - лікарів та медичних сестер Харківської обласної інфекційної лікарні, які взяли на себе основне навантаження у боротьбі з COVID-19. А також українські військові, громадські діячі, представники культури та мистецтва, спортсмени.

Від імені присутніх подяку за нагороди висловила тренерка збірної України з синхронного плавання Світлана Саідова.

«Хочу подякувати за увагу та повагу до нас керівництву області. Я помітила, що тут сьогодні присутні не лише відомі діячі, а й «роботяги», які захищають нашу область. Захищають від інфекції, захищають її кордони. Це настільки зворушливо, моя душа переповнена гарними почуттями», - сказала Світлана Саідова.

Теги