Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Люботині в рамках «Великого будівництва» триває реконструкція дитячого садочка №5

У Люботині в рамках «Великого будівництва» триває реконструкція дитячого садочка №5

З відновлюваними роботами на об’єкті по вулиці Джерелянській, 19, ознайомився заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко.

Реконструкція ясел-садочка здійснюється коштом обласного та міського бюджетів, а проєктна потужність складає 6 груп. Усього заклад зможе прийняти 110 дітей. За словами міського голови Люботина Леоніда Лазуренка, відкриття нового садочка дозволить ліквідувати наявну чергу до закладів дошкільної освіти міста.

Руслан Тихонченко ознайомився зі станом виконання ремонтних робіт та наголосив на дотриманні термінів реконструкції.

«Уже виконано близько 70% від запланованих робіт, але підрядникам слід чітко дотримуватися графіку», - сказав заступник голови ХОДА.

Як і всі проєкти «Великого будівництва», дитсадок у Люботині буде введений в експлуатацію вже цього року. За словами заступниці начальника відділу освіти Люботинської міської ради Вікторії Сітченко, переважно залишилося завершити внутрішні роботи, підвести комунікації, зробити утеплення та облаштувати територію.

«Роботи загальмувалися через карантинні заходи, зараз роботи з утеплення також не проводяться через дощі, але зі збільшенням кількості працівників темпи робіт буде надолужено», - зауважила Вікторія Сітченко.

Нагадаємо, що відновлювані роботи проводяться в будівлі по вулиці Джерелянській, 19, де раніше розміщувався дитячий садок, а потім поліклініка.