Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Руслан Тихонченко провів особистий прийом громадян

Руслан Тихонченко провів особистий прийом громадян

6 березня жителі області зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань зі сфер ЖКГ і транспорту.

Так, про аварійний стан покрівель багатоквартирних житлових будинків повідомили жителі міста Мерефа й Роганської ОТГ. У першому випадку ремонтом повинно займатися ОСББ, в другому - житло знаходиться на балансі місцевої ради.

Руслан Тихонченко доручив представнику Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА вивчити кожен випадок й підготувати відповіді по суті звернень.

Також жителі 9-поверхового житлового будинку з Пісочина поскаржилися на шум, який виникає при роботі індивідуального теплового пункту та який заважає мешканцям 1-го поверху. Руслан Тихонченко запевнив громадян, що фахівці ХОДА вивчать ситуацію й вживатимуть необхідні заходи.

«Потрібно ознайомитися з відповідною технічною документацією та зрозуміти причини гучної роботи ІТП. Звичайно ж, мешканці не повинні страждати через це», - відповів заявникам заступник голови ХОДА.

Крім цього, житель Балаклійського району повідомив про аварійний стан дороги в селі Пришиб. Як відзначили фахівці ДП «Дороги Харківщини», це дорога комунальної власності. Однак, дорожники звернуться за відповідною інформацією до місцевої влади.

Усі, хто прийшов на прийом до заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів облдержадміністрації. Рішення всіх порушених у ході прийому питань Руслан Тихонченко взяв на особистий контроль.