Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять зміни до Конституції України

У Харкові обговорять зміни до Конституції України

Публічне громадське обговорення пропозицій щодо внесення змін до Конституції в частині децентралізації влади «Конституційне забезпечення децентралізації в Україні – 2020» відбудеться 29 лютого.

У заході візьмуть участь представники Харківської, Полтавської та Сумської областей.

Також на обговоренні будуть присутні представники Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку громад та територій України, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування, науковці та експерти.

Початок заходу - о 10:00 за адресою: місто Харків, вул. Пушкінська, 84-А (Навчально-бібліотечний комплекс Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).

Для участі у заході обов’язковою є попередня реєстрація.

Форма для надання пропозицій (тематичні блоки для обговорення конституційного забезпечення децентралізації в Україні – 2020) розміщена за посиланням.

Проведення циклу інклюзивних публічних консультацій щодо змін до Конституції України в частині децентралізації (проєкт Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» (реєстр. № 2598 від 13 грудня 2019 року) започатковано Офісом Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України і Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.