Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер провів зустріч з Громадською радою при ХОДА

Олексій Кучер провів зустріч з Громадською радою при ХОДА

Керівник області та громадські активісти й волонтери, що входять до ГР, обговорили подальшу спільну роботу й нагальне питання виборів нового складу ради.

Спершу Олексій Кучер запитав представників громадськості, чи потрібна якась допомога з боку ОДА в процесі підготовки до майбутніх виборів Громадської ради.

«Я знаю, що ваші повноваження закінчуються 7 грудня. Що від мене потрібно, щоб підготувати наступні вибори? Ми повністю відкриті. Будь ласка, повідомляйте про це», - сказав голова ХОДА.

Голова Громадської ради при ХОДА Олексій Курцев повідомив, що ініціативна група з формування нового складу ради вже створена та подала необхідні документи до Юридичного департаменту облдержадміністрації.

«Від вас ми просимо єдиного в цьому питанні - пришвидшити процес роботи Юридичного департаменту. Щоб ми далі могли працювати», - звернувся Олексій Курцев.

Серед питань, які порушували представники громадськості, - стан екології в області, боротьба з корупцією, реалізація програми національно-патріотичного виховання тощо. Також Олексія Кучера запросили відвідати «Укроп-хол» та питали про подальші зустрічі – уже з окремими громадськими організаціями. Голова ХОДА запевнив присутніх, що такі зустрічі відбудуться.

Він також запропонував учасникам Громадської ради створити спільну групу в одному з месенджерів для оперативного обміну інформацією.

«Якщо така форма діалогу вам підходить, я братиму в ній участь», - сказав Олексій Кучер.