Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області працюють понад 90% котелень, до опалення підключено 95,8% об'єктів соцсфери

В області працюють понад 90% котелень, до опалення підключено 95,8% об'єктів соцсфери

Про це під час брифінгу 5 листопада повідомив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.

«Була проведена якісна робота з підготовки всіх мереж в області до початку опалювального сезону. Згідно з розпорядженням голови ХОДА, проведені засідання обласних штабів, де були розглянуті плани та результати роботи всіх підприємств регіону», - сказав Сергій Магдисюк.

За його інформацією, з 798 котелень у Харківській області та місті Харків у роботі - 729 (91,4%), з 7758 житлових будинків, які знаходяться на централізованому опаленні, 6748 будинків підключені до тепла (87%), з 1698 об'єктів соціальної сфери - з опаленням 1627 (95,8%), з яких 727 дитячих садків, 704 навчальних закладів, 196 медичних установ.

«Ситуація змінюється щодня. Робота з підключення об'єктів до теплопостачання триває, - сказав Сергій Магдисюк. - У Харкові включені всі котельні, житловий фонд підключений до тепла майже на 90%, залишилося підключити 628 житлових будинків, один садок, одну школу й чотири лікарні».

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури також зазначив, що теплові електростанції повністю забезпечені вугіллям. Що стосується дорожнього господарства, є необхідні запаси посипальних матеріалів, техніка та пункти обігріву готові до експлуатації.