Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Герой України проведе зустрічі з харківськими студентами

Герой України проведе зустрічі з харківськими студентами

З 22 по 24 жовтня в рамках освітнього проєкту Міністерства інформаційної політики «Бранці Кремля» наш регіон відвідає Володимир Жемчугов.

У Харкові Герой України проведе зустрічі-лекції зі студентами вишів. Зустрічі відбуватимуться у форматі «відкритого мікрофону» - кожен студент матиме змогу поставити питання і взяти участь в обговоренні. Під час заходів відбудеться презентація стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Наприкінці зустрічі учасники отримають диски зі стрічкою та інші інформаційні матеріали - книги, брошури.

Розклад зустрічей наступний:

- 22.10 о 16:00 - ХНУ Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (вул. Сумська, 77/79, актова зала);

- 23.10 об 11:00 - ХНПУ імені Г.С. Сковороди (вул. Валентинівська, 2, корпус А, кімн. 221-А);

- 24.10 о 15:15 - ХНУ імені В.Н. Каразіна (майд. Свободи, 4, головний корпус).

Довідка. Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року - організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився в полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. За незламність у полоні в січні 2017 року нагороджений званням «Герой України».. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема, проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі студентами, школярами, курсантами, військовослужбовцями.