Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав освітян Харківщини з професійним святом

Анатолій Бабічев привітав освітян Харківщини з професійним святом

Урочистий захід, присвячений Дню працівників освіти, відбувся 4 жовтня.

На початку заходу у відео до присутніх звернулася голова ХОДА Юлія Світлична, яка через відрядження та участь у Другому форумі регіонів України та Білорусі, не змогла привітати освітян особисто.

«Вчителі, без перебільшень – найважливіші люди в державі, адже саме вам ми довіряємо найдорожче – наших дітей. Вчителі не просто вчать писати і рахувати, а й дійсно формують особистість, - зазначила Юлія Світлична. - Ваша доброта, любов, ваша сила наповнюють учнів, і вони стають більш самостійними і впевненими в собі. Частинка вашої душі - в кожному з учнів, і кожен з них - це витвір вашого педагогічного мистецтва».

Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев зазначив, що освіта для керівництва області завжди була пріоритетним напрямком і надалі також не залишиться без підтримки.

«Ми й надалі будемо робити все, аби інвестувати в розвиток освіти, - сказав Анатолій Бабічев. - Вірю у світле майбутнє країни, адже саме ви сьогодні формуєте майбутнє нашої країни».

Він зауважив, що впродовж останніх років Харківщина займає провідні позиції серед регіонів України з доступності та якості послуг у сфері освіти.

Під час заходу заступник голови ХОДА нагородив найкращих працівників освіти Харківської області почесними відзнаками Харківської обласної державної адміністрації. Педагоги також отримали відзнаки Міністерства освіти і науки й грамоти від Департаменту науки і освіти ХОДА (переможці Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» та обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини»). Також Анатолій Бабічев передав нагороди Міністерства освіти та науки України та Міністерства оборони України.