Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ю.Світлична зобов’язала профільні організації та місцеве самоврядування забезпечити підготовку до зими

Ю.Світлична зобов’язала профільні організації та місцеве самоврядування забезпечити підготовку до зими

26 вересня голова ХОДА взяла участь у селекторній нараді Кабінету Міністрів України, що відбулась під керівництвом Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

У ході наради Прем’єр-міністр України порушив низку питань – від залучення інвестицій у регіони та оцінки роботи територіальних управлінь державних органів до комунікації земельної реформи та підготовки до опалювального сезону.

Підбиваючи підсумки наради, голова Харківської ОДА Юлія Світлична акцентувала увагу присутніх на підготовці до зими. Вона нагадала, що процес підключення опалення в регіоні – у разі відповідності погодних умов – розпочнеться 15 жовтня, і до цього моменту всі проблемні питання мають бути вирішені.

«Прошу координацію підготовки до опалювального сезону взяти під особистий контроль першого заступника та профільного заступника голови ХОДА. Щодо входу в опалювальний сезон у містах обласного значення, в тому числі місті Харків, - забезпечити підготовку та усунути всі ризики, які на сьогодні наявні, щоб зайти в сезон у визначені строки та без проблем подавати тепло - в першу чергу, до об’єктів соціальної сфери та, звичайно, в кожен житловий будинок, щоб люди не мерзли, - сказала Юлія Світлична. – Необхідно інвентаризувати стан справ на кожному з підприємств паливно-енергетичного комплексу в Харківській області, щоб усі в строк підписали договори на отримання номінацій».

Керівниця області відзначила, що окрема селекторна нарада з питань підготовки до опалювального сезону відбудеться наступного тижня, та поставила завдання всім керівникам, котрі залучені до процесу, підготувати вичерпну інформацію щодо стану справ з підготовки за їх напрямками діяльності.

Більше фото