Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА розглянули хід підготовки п’яти районів області до опалювального сезону

У ХОДА розглянули хід підготовки п’яти районів області до опалювального сезону

Засідання відбулось 12 вересня під керівництвом першого заступника голови ХОДА Марка Беккера.

Під час засідання розглянули стан підготовки до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2019/2020 років господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери Великобурлуцького, Вовчанського, Зачепилівського, Красноградського, Харківського районів та ОТГ, що розташовані на їх території.

Розпочинаючи засідання, Марк Беккер в черговий раз наголосив на особистій відповідальності кожного з членів штабу за свою ділянку роботи. Він зазначив, що питання підготовки області до опалювального сезону знаходиться на постійному особистому контролі голови ХОДА Юлії Світличної.

За даними директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергія Магдисюка, в цілому по області житловий фонд підготовлений більше ніж на 86%.

«На території Красноградського району підготовка житлового фонду складає 82%, на території міста Люботин - 82%, а Харківського району – 80%, - зазначив Сергій Магдисюк. – У всіх інших районах, що сьогодні заслуховуються, підготовка житлового фонду до опалювального сезону завершена».

За словами заступника начальника Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Дмитра Тараненка, підприємства комплексу продовжують підготовку до осінньо-зимового періоду. Він зазначив, що підсумками 7 місяців 2019 року рівень розрахунків за електроенергію на території області в середньому складає 85%, а на території районів, що розглядаються, він вище середнього.

«За той самий період рівень розрахунку за природний газ склав 191%, на території Великобурлуцького, Вовчанського, Зачепилівського, Красноградського, Харківського районів – вище 100%», - сказав Дмитро Тараненко.

Під час засідання члени штабу також обговорили питання стану та ремонту місцевих доріг, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, розрахунків за послуги тепло-, водопостачання й водовідведення, а також затвердження економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги.