Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 11 червня 2010 року № 310 "Про проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» (зі змінами) Розпорядження № 96 від 15.03.2011 року, Розпорядження № 139 від 21.03.2011 року (втратило чинність). Розпорядження № 55 від 20.02.2013.

зі змінами

розпорядження № 96 від 15.03.2011

зі змінами

розпорядження № 139 від 21.03.2012

втратило чинність

розпорядження № 55 від 20.02.2013

 

Про проведення в області
щорічної всеукраїнської
акції з благоустрою
«За чисте довкілля»

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та з метою проведення в області, починаючи з 2010 року, щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»:

1. Головам районних державних адміністрацій, керівникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації за участю органів місцевого самоврядування, із залученням колективів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, а також мешканців житлових мікрорайонів, студентської та учнівської молоді щороку:

1.1. Організовувати та здійснювати заходи з повної ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, місць для вигулу домашніх тварин (собак), кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів та велосипедних доріжок, зупинок міського транспорту, а також забезпечувати очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах.

1.2. Проводити організаційну роботу з керівниками підприємств, установ та організацій усіх форм власності, населенням щодо належного санітарного утримання територій, визначення та закріплення за підприємствами, установами та організаціями, незалежно від форм власності та господарювання, територій, що підлягають санітарному очищенню.

1.3. За підсумками проведеної роботи інформувати обласну державну адміністрацію через Головне управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації щочетверга до 9 травня.

2. Рекомендувати міським головам міст обласного значення вжити заходів, передбачених пунктом 1 цього розпорядження.

3. Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації залучати до участі у щорічній всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля» учнівську та студентську молодь.

4. Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації залучати до участі у щорічній всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля» осіб, що перебувають на обліку в центрах зайнятості.

5. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації забезпечувати широке висвітлення у засобах масової інформації ходу проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

6. Головному управлінню житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації узагальнювати отриману інформацію та надавати звіт про результати проведеної роботи обласній державній адміністрації для інформування Міністерства житлово-комунального господарства України щороку до 10 і 25 квітня та до 10 травня.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації В.Г. Дулуба.