Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпорядження від 26 липня 2010 року № 401 "Про презентацію інноваційно-інвестиційного потенціалу та експортних можливостей Харківської області на Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» та Міжнародній виставці «Енергія зростання» (м. Харків)"

Про презентацію інноваційно-інвестиційного
потенціалу та експортних можливостей
Харківської області на Міжнародному
економічному форумі «Інновації. Інвестиції.
Харківські ініціативи» та Міжнародній виставці
«Енергія зростання» (м. Харків)

У рамках заходів, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Харківської області на 2010 рік, затвердженою рішенням обласної ради від 17 червня 2010 року № 1703 – V, з метою проведення презентації інноваційно-інвестиційного потенціалу та експортних можливостей Харківської області на Міжнародному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» та Міжнародній виставці «Енергія зростання», які відбудуться 16 – 19 вересня 2010 року в м. Харкові:

1. Головному управлінню зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин облдержадміністрації (Матюшенко І.Ю.) організувати проведення на Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» презентації експортних можливостей та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області, забезпечити участь підприємств із регіонів-побратимів у Міжнародній виставці «Енергія зростання».

2. Головному управлінню економіки облдержадміністрації (Авершин С.В.), Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації (Зубрич І.О.), Головному управлінню промисловості, транспорту та зв’язку облдержадміністрації (Гуренко Ю.О.), Головному управлінню житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури облдержадміністрації (Дорошенко С.М.), Головному управлінню освіти та науки облдержадміністрації (Шаповал Р.В.), Головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (Галацан О.В.), Головному управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (Перепелиця Д.І), управлінню містобудування та архітектури облдержадміністрації (Фурсов Ю.В.), управлінню фармації і фармацевтичної промисловості облдержадміністрації (Бобирева В.В.), управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Маренич В.М.), управлінню культури і туризму облдержадміністрації (Кузнєцов Д.П.), управлінню паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації (Без’язичний В.Ф.) провести необхідну організаційну роботу з підприємствами і установами області та забезпечити їх участь у Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» та Міжнародній виставці «Енергія зростання» для демонстрації інвестиційних проектів, інноваційного потенціалу та експортних можливостей.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапронова.