Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про повторне відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.11.2011 № 648

«Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік»

1. Вид та назва регуляторного акта
          Розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 14.11.2011 № 648 «Про затвердження Порядку використання в 2011 році коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік».
 
2. Виконавець заходів відстеження 
Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.
 
3. Цілі прийняття акта
Метою прийняття цього розпорядження є підвищення ефективності використання в 2011 році коштів обласного бюджету, виділених на розвиток підприємництва, а саме: спрямування їх для мікрокредитування представників малого та середнього бізнесу в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області за рахунок повернення кредитів, наданих суб’єктам підприємницької діяльності в 2009-2010 роках.
 
4. Строк виконання заходів з відстеження
         19.11.2012 – 30.11.2012
 
5. Тип відстеження
         Повторне відстеження
 
6. Методи одержання результатів відстеження  
Методом одержання результатів відстеження є надання фінансової звітності Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва про використання коштів обласного бюджету, спрямованих на мікрокредитування представників малого та середнього бізнесу.
 
7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержаних даних
Інформація Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва про використання коштів обласного бюджету, виділених для мікрокредитування представників малого підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2011 рік.
 
8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта
Сума надходжень до бюджету і державних цільових фондів від суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали мікрокредит, у 2012 році склала 66 952,00 грн.
 
9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
З обласного бюджету в 2011 році на мікрокредитування представників малого бізнесу виділено 669,3 тис. грн., які надано таким організаціям – переможцям конкурсу бізнес-планів:
1) ФОП Болібок О.В. – 119,3 тис. грн.;
2) ФОП Гуляєва Н.І. – 190,0 тис. грн.;
3) ФОП Радюков Р.О. – 180,0 тис. грн.;
4) ТОВ «Науково-технічне підприємство «Спецмедтехніка» –              180,0 тис. грн.
За результатами реалізації регуляторного акта спрощено доступ зазначеним суб’єктам підприємницької діяльності до безвідсоткових кредитних ресурсів. Сума надходжень до бюджету і державних цільових фондів від суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали мікрокредит, у 2012 році склала 66 952,00 грн.
 
 
 
Директор Департаменту економіки
і міжнародних відносин Харківської
обласної державної адміністрації                                                               С.В. Авершин