Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 24.12.2004 № 547 “Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – фірмою «АС» ТОВ, з продажу продовольчих і непродовольчих товарів”.

1.Виконавець заходів відстеження – Департамент  економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 
2.Цілями прийняття даного розпорядження є:
- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996  № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – фірмою «АС» ТОВ з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
 
3.Строк виконання заходів із відстеження – раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів щодо повторного відстеження (з 27 квітня по 15 травня 2015 року).
 
4.Тип відстеження – періодичне.
 
5.Метод одержання результатів відстеження – інформаційний лист керівництва фірми «АС» ТОВ.
 
6.Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність: інформаційний лист керівництва фірми «АС» ТОВ про ненадання послуг та не здійснення жодної діяльності з продажу продовольчих та непродовольчих товарів.
 
7.Кількісні та якісні значення показників результативності акта не надаються.
 
8.Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.
У ході відстеження результативності регуляторного акта встановлено, що фірма «АС» ТОВ впродовж 2012-2014 року не здійснювала діяльність з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
 
Згідно отриманого інформаційного листа, фірма «АС» ТОВ отримувала дохід від надання в оренду торговельних об’єктів. Таким чином, дохід за 2012 рік склав 2442,903 тис. грн., за 2013 рік – 1130,558 тис. грн., за 2014 рік – 1,3 тис. грн.
 
Через поступове припинення своєї діяльності, щороку Товариство надає в оренду все менше торговельних об’єктів, що вбачається з розмірів доходу за вказані періоди. У 2015 році планується розпочати процес ліквідації суб’єкта господарювання.
 
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами) та з метою впорядкування власних нормативно-правових актів, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 24.12.2004 № 547 “Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – фірмою «АС» ТОВ, з продажу продовольчих і непродовольчих товарів”, зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 13.01.2005 за № 5/820, потребує визнання таким, що втратило чинність.
 
Заступник директора Департаменту
економіки і міжнародних відносин
Харківської обласної державної адміністрації                                 І.В. Коновалова