Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження Харківської обласної державної адміністрації "Про затвердження Порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна державних підп

Метою розпорядження голови обласної державної адміністрації є встановлення у відповідності з вимогами законодавства України порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимоги до їх організаторів стосовно майна боржників, які належать до сфери управління Харківської обласної державної адміністрації..

Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу згідно з Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» будуть оприлюднені шляхом розміщення на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації в розділі «Регуляторна політика/ Оприлюднення проектів регуляторних актів» (www.kharkivoda.gov.ua).

Зауваження та пропозиції надсилати протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Юридичного департаменту Харківської обласної державної адміністрації в електронному вигляді на електронну адресу: departament82@yandex.ua та у паперовому вигляді на адресу: 61200, м. Харків, вул. Сумська, 64, каб. № 82.

Директор
Юридичного департаменту                                                                       А.М. Мартін