Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна для комунального підприємства «Чугуївське міжміське бюро технічної інвентаризації»

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами) підготовлено проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про встановлення тарифу на інвентаризацію нерухомого майна для комунального підприємства «Чугуївське міжміське бюро технічної інвентаризації».
Проект розпорядження та аналіз його регуляторного впливу, згідно із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», будуть оприлюднені протягом 5 робочих днів шляхом розміщення на сторінці «Регуляторна політика – Оприлюднення проектів регуляторних актів»  офіційного сайту Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет (http://kharkivoda.gov.ua).
Зауваження та пропозиції надсилаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження та аналізу його регуляторного впливу на адресу Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації (61022, м. Харків, майдан Свободи, 5; 3 під’їзд, 8 поверх, адреса електронної пошти: dep.uek@ukr.net або cena317@ ukr.net) та Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва (01011, м. Київ, вул.Арсенальна, 9/11).