Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, у Харківській обласній державній адміністрації"

Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, у Харківській обласній державній адміністрації".

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, у Харківській обласній державній адміністрації».

Пояснювальна записка до проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації "Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, у Харківській обласній державній адміністрації".

Порядок організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, у Харківській обласній державній адміністрації.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3