Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про затвердження форм для проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету та Порядку проведення перевірки достовірності інформації, наведеної в конкурсній пропозиції".

Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про затвердження форм для проведення  конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету та Порядку проведення перевірки достовірності інформації, наведеної в конкурсній пропозиції".

Заява про участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Додаток до заяви про участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Опис програми (проекту, заходу) розробленої громадською організацією, для виконання (реалізації) якої надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету, та кошторис витрат для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

Фінансовий та підсумковий звіт про виконання договору та обсяг використаних бюджетних коштів, спрямованих на реалізацію програми (проекту, заходу).

Порядок проведення перевірки достовірності інформації, наведеної в конкурсній пропозиції.

Пояснювальна записка до проекту розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації "Про затвердження форм для проведення  конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету та Порядку проведення перевірки достовірності інформації, наведеної в конкурсній пропозиції".