Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пояснювальна записка до проекту розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації “Про затвердження Порядку складання, подання та розгляду запитів на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація”

1. Обґрунтування необхідності прийняття розпорядження


Даний проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації розроблено відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

2. Мета і шляхи її досягнення


Метою видання цього розпорядження є упорядкування нормативно-правових актів Харківської обласної державної адміністрації.

3. Правові аспекти


Проект розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації розроблено відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

4. Фінансово-економічне обґрунтування


Реалізація розпорядження не потребує додаткових матеріальних чи інших витрат.

5. Позиція заінтересованих органів


Відповідно до пункту 9.4. Регламенту обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Харківської облдерж¬адміністрації від 29.12.2011 № 770, проект даного розпорядження підлягає погодженню зі структурними підрозділами Харківської обласної державної адміністрації.

6. Регіональний аспект


Прийняття проекту розпорядження не впливає на регіональний розвиток.

7. Громадське обговорення


Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» проект розпорядження оприлюднюється шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Харківської обласної державної адміністрації в мережі Інтернет.

8. Прогноз результатів


З прийняттям проекту розпорядження буде внесено зміни до розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 28.07.2011 № 422 «Про затвердження Порядку складання, подання та розгляду запитів на інформацію, розпорядником якої є Харківська обласна державна адміністрація», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Харківській області 22.08.2011 за № 151/1259.

 

Начальник управління забезпечення
доступу до публічної інформації
обласної державної адміністрації                                                              Д.В. Ястребов