Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення Харківської обласної ради «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва на зворотній основі під бізнес-плани проектів на 2012 – 2015 роки»

Розробник проекту – Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації
 
            Проект рішення Харківської обласної ради «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва на зворотній основі під бізнес-плани проектів на 2012 – 2015 роки» розроблений Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 27.07.2011 № 794 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для мікрокредитування суб’єктів малого підприємництва», рішення Харківської обласної ради від 16.06.2011 № 172-VІ «Про затвердження Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011 – 2015 роки».
Проект регуляторного акта передбачає затвердження механізму використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для мікрокредитування в рамках Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 16.06.2011 № 172-VІ.
Проект рішення «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, що виділяються для мікрокредитування суб'єктів малого підприємництва на зворотній основі під бізнес-плани проектів на 2012 – 2015 роки » і аналіз його регуляторного впливу оприлюднені в газеті “Слобідський край” та на сайті Харківської обласної державної адміністрації (http://www.kharkovoda.gov.ua).
Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації в письмовому вигляді на поштову адресу:     м. Харків, пл. Свободи, 5 буд. Держпром, 7 під’їзд, з поверх, або на електронну пошту (uek@kharkivoda.ukr.net) протягом місяця від дня оприлюднення проекту регуляторного акта.
 
Начальник Департаменту економіки
і міжнародних відносин                                                                                  С.В. Авершин